Tur til Slovenia 2017

Endelig var det tid for å reise til Slovenia for å hente hjem Zen!

Lille valpen hadde vokst en hel del siden forrige gang jeg traff ham men han var fortsatt den fine og trygge Zen jeg husket. Til han ble gammel nok for å reise til Norge har han bodd hos Tina og hennes 3 hunder, som har gjort en fantastisk jobb med både sosialisering og miljøtrening.

slovenia

Første dagen i Slovenia dro vi på sightseeing i Bled til et gammelt slott og den flotte innsjøen i Bled. Med vår i Slovenia var det sommer for oss fra Norge med hele 20 grader og sol!

slovenia

slovenia

Det ble også litt tid for sightseeing i Ljubliana, Slovenias hovedstad (hvor Manca bor). Jeg, Christiane og Zen ruslet litt rundt i gatene og koste oss i sola på kafe, hvor hunder er hjertelig velkomne.

slovenia

slovenia

slovenia

Siden Ljubliana kun var under 3 timer unna Venezia tok vi en dagstur dit. Til tross for at jeg og Tina gikk oss fullstendig vill i nesten 1 time hadde vi en veldig fin tur med god mat og mye sightseeing rundt i Venezia.

slovenia

slovenia

slovenia

slovenia

slovenia

slovenia

En av dagene tok Tina oss med til kysten av Slovenia som grenser til Kroatia (man kunne faktisk se Kroatia!) hvor vi gikk en fin tur langs havet.

slovenia

slovenia

slovenia

Både Manca og Tina tok oss med på tur i skog og mark. Da ble det selvsagt tid for litt posering for kamera, ikke så lett med 2 valper som ikke har lært bli men det gikk på et vis.

slovenia

slovenia

Se video av den fantastiske reisen og lille Zen: