Agilitystevne i Stavanger

Publisert: 17.september 2018

I helgen var det stevne på SBK i Stavanger men med NKK priser (opptil 50% dyrere) på lørdagen droppet jeg den og kun gikk søndag. Jeg løp med både Buffy og bonusMinus, så totalt 6 løp. Det var veldig deilig å kunne løpe innendørs når det plasket ned ute. Jeg og hundene holdt oss tørre og varme med flere dekken/lag som vi byttet i løpet av dagen.

I hopp gikk det aller best hvor det ble feilfritt, 1.plass og cert på Buffy mens det ble 1 riv på Minus (bare 0.44 sekunder bak Buffy). Hoppcertet i helgen var vårt siste cert og Buffy er dermed fullcertet i hopp. Vi har ikke utstillingskravet og kommer nok ikke prioritere utstilling med det første så championat må nok vente på seg. Vi har andre mål i sikte.

I AG fikk jeg belønnet en nydelig vippe av Buffy mens med Minus holdt vi helt til 3 siste hinder. På lag fikk jeg minnet på Buffy litt vippekriterier og Minus kose seg. Nå lader vi opp til Tønsberg neste helg!

2 comments on “Agilitystevne i Stavanger”

  1. Beate sier:

    Gratulerer med flotte resultater! 😀 Og lykke til i Tønsberg!

    1. lunde1504 sier:

      Tusen takk 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *