Agilitystevne hos Nordhordaland hundeklubb

Publisert: 29.august 2018

Forrige helg var jeg, Tom Ove og alle hundene på tur til Nordhordaland for agilitystevne. Vi hadde leid oss en leilighet via Airbnb ca 15 minutter fra stevneplassen. Selv om det var litt manko på dekning der kan det ikke klages på utsikten ihvertfall.

Mellom løpene mine fikk de andre hundene kose seg på tur rundt stevneplassen, som var ganske fint plassert.

Stevnet gikk på kunstgress og hadde åpen konkurranse i tillegg til offisielle løp. Helgens beste løp ble hopp på lørdag og ag på søndag. Arrangørgjengen var super flinke og hyggelige så vi kommer gjerne tilbake!

Del dette på Facebook:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial