Påsken 2018

5.april 2018

Tradisjon tro tilbragte vi påsken på hytta i Suldal. Med godt selskap, sol og blå himmel var det duket for nok en fantastisk påske!

Vi hadde flere turer til Gullingen for å kose oss på ski, de fleste relativt tidlig om morningen for å slippet “rushet” av folk som kommer utover dagen. Zen fikk trekke alene for første gang og han imponerte stort! Trakk jevnt og fint, passerte andre hunder og skiløpere uten problem og var bare sitt vanlige høflige jeg. I tillegg til ski ble det noen gåturer i fjell og skog. Ingenting er så fantastisk som å kunne rusle i timesvis i terrenget mens hundene koser seg.

Del dette på Facebook:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial