FitDog Camp 2018

5.februar 2018

I helgen har jeg og Buffy deltatt på FitDog Camp med instruktører Eli Beate Sæther og Jan Egil Eide. Som forrige gang hadde vi halv dag hos hver av instruktørene både lørdag og søndag. Først skal jeg si hvor utrolig mye den flinke lille hunden min kan! Buffy jobbet som en helt gjennom hele helgen og ga absolutt alt i hver økt. Vi fikk masse god trening og konstruktiv tilbakemelding på detaljer som vi skal trene på fremover.

Kort oppsummert så skal vi fokusere på min plassering i wraper, selvstendighet i tyskere, come to hand og forsteke forståelse for verbal kommandoene våre.

Del dette på Facebook:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial