Tur til Storlibu

Sted: Helleland
Tid: 2 timer
Lengde: 5,4 km

GPS N58 29.893 E6 08.123.

Sammen med Veronika og Exi, gikk jeg, Zen og Bella turen inn til Storlibu. Denne turen er av enkel vanskelighetsgrad når det gjelder lengde og stigning så den passet fint for unghundene. Vi hadde på forhånd lest det skal være en imponerende hengebro på turen og flott utsikt ved vannet.

Turen starter fra parkeringsplass på Auglend i Møgedal i Eigersund kommune. I løpet av turen er det flere steder som inviterer til en rastepause (blant annet på Speidertunet). Vi tok en pause i fjellhytta ved Storlibu etter hengebroen. I fjellhytta feiret vi 1års dagen til Exi med både kake og gaver.

Hele turen er godt merket men for å finne frem til parkeringsplassen kan det være lurt å nøye følge beskrivelsen som du finner på fjell-vandring.net.