Ballen som ble spist

18.desember 2017

Fryktelig mye kan skje på 2 sekunder. Tirsdag etter svømming hadde Zen en ball i munnen i det ene øyeblikket og i det neste hadde han svelgt ballen. Dyrlegevakta sa vi skulle vente over natten for å se om han kastet den opp av seg selv. Vi holdt oss våkne og fulgte godt med på lille Zen men ingen ball kom opp.

Neste morgen dro vi til Hinna dyreklinikk i håp om å kunne hente ballen opp med gastropi. Røngtenbildet viste ballen var for stor til å kunne trygt ta den opp med endoskop så dermed måtte det bli operasjon.

Ballen hadde skapt et slags vakum når den kom ned i magesekken, sug seg fast og deler av ballen var begynt å plage tarmene allerede. Heldigvis gikk operasjonen bra og ballen ble fjernet. Det ble et lite operasjonsår med veldig fine små sting. Zen sov hele onsdagen etter operasjonen men allerede på torsdag var han nesten tilbake til normalen. Det blir krage og hvile for han fremover en stund men jeg er bare fryktelig glad det hele gikk bra og nå blir det kun store leker tilgjengelig for Zen!

Del dette på Facebook:

Flere innlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial