Klubbmesterskap rallydighet 2017

Mandagskveld 27.november var det klubbmesterskap i rallylydighet på SBK. Buffy har jeg ikke gått rallylydighet med på en stund mens Bella går i Elite. Vi var hele 33 startende totalt, sammenlignet med 21 stk i 2016. I elite var vi 9 startende, Bella var nr 8 ut.

Vi hadde et veldig godt løp men fordi det ble litt for lang stopp i en øvelse ble det disk på oss. Trøsten får være at vi var i godt selskap, alle 9 deltakerne i elite disket. Ekstra stolt var jeg nok at vi klarte å gå direkte i rygging etter en tunnel. I tillegg klarte vi innkalling i front med sitt mye bedre enn vi har gjort tidligere i år.

 

Del dette på Facebook:

Flere innlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial