Det handler om feelgood!

Forrige lørdag deltok jeg og Buffy på agilitystevne på Orre i regi av SBK (Sør-Rogaland brukshundklubb). Resultatmessig ikke vår beste helg men i forhold til feelgood, definitivt et stevne jeg legger på minnet.

Agilityløpet brukte jeg på å minne Buffy på vippe kriteriene våre mens under lagløpet hadde vi god flyt minus en slalominngang. Dagens siste løp var perfekt, inkludert vegringen. Vegringen minnet meg på jeg må være tydelig og ikke legge opp til at Buffy tar egne valg, spesielt nå som vi trener på hun ikke skal gjøre det.

Takk til Annette Knudsen og Kristoffer Andreassen / Norsk Kennel Klub for flotte bilder!


 

 

Del dette på Facebook:

Flere innlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial