Kurs i hoppeteknikk med Ingerid Klaveness

Hoppeteknikk er et omfattende tema og det er først etter mitt fjerde kurs jeg føler jeg har tilegnet meg god kunnskap for opptrening og eventuell problemløsning.

 

Hva er hoppeteknikk?

Når hundene våre gjennomfører et hopp over et hinder ønsker vi det skal være så effektivt og trygt for hunden som mulig. Det å lære hunden hvordan den skal bedømme avstander og bruke kroppen sin når den gjennomfører et hopp er hovedelementene når man trener hoppeteknkk. Les gjerne “Hoppteknikk – sånn kan du starte” av Ingerid Klaveness.

Anbefaler å delta på et kurs enten fysisk eller online om du ønsker å lære mer om hoppeteknikk. Det er ikke noe jeg vil anbefale man forsøker på egenhånd uten veiledning.

 

Tidligere kurs

Jeg har tidligere deltatt på 4 kurs innen hoppeteknikk for Vappu Alatalo, Fanny Gott og Ingerid Klaveness. Det første kurset  ble som en introduksjon mens de to neste ga mer helhetlig kunnskap og det siste lærte meg mye om problemløsning innen hoppeteknikk.  Helgens kurs ga meg gode påminnelser og viktig pushing spesielt for Buffy sin utvikling.

 

Glede, effektivitet og læring

Buffy er alltid en drøm å ha med på kurs. Hun har gode arbeidsvaner og en fantastisk avknapp som gjør at hun virkelig slapper av mellom øktene sine. Dette er noe jeg legger ned både tid og energi i under opptrening av en hund så det er herlig å nyte godene av det blant annet på kurs. Gode arbeidsvaner gir meg effektiv trening både daglig men spesielt på kurs også.

 

Kos og sosialt med kurs

En bonus når man går på kurs er å kunne være sosial med venner samtidig som man lærer mer hundetrening. Buffy og Zen satte ihvertfall pris på både kos og godbiter fra godeste Carina 🙂

Zen var for øvrig sitt vanlige veloppdragne jeg på kurset. Sitte å se på andre hunder som trener, løper etter ball og bjeffer – no problemo! Han fikk trent mye selvkontroll i helgen og fikk kysset litt på de andre deltakerne på kurset.

 

Del dette på Facebook:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial