Tur til Vallresknuten!

Sted:Gjesdal kommune
Tid: 5 timer
Lengde: 4,1 km
Høyde: 862 moh.

Turen starter ved Gilja skitrekk og videre opp i slalåmbakken. Stien fortsetter over i Leirbødalen og til Måkevatnet. På nordsiden av vannet kan man etterhvert se varden på Vallresknuten. Vi valgte å gå samme vei nedover som vi kom, men det er også mulig å gå ned sørsiden av Måkevatnet og ned Leirbødalen. Denne turen er ikke merket men vi fant frem ganske greit.

vallresknuten vallresknuten vallresknuten vallresknuten vallresknuten vallresknuten vallresknuten vallresknuten vallresknuten vallresknuten vallresknuten vallresknuten vallresknuten vallresknuten vallresknuten vallresknuten vallresknuten vallresknuten

Del dette på Facebook:

Flere innlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial