Mental trening “Bli ditt bästa jag!”

Fredag kjørte jeg og Buffy til Arendal for å delta på foredrag og workshop om mental trening. Litt rart å bare være oss to men det var deilig å kunne ha fullt fokus på Buffy hele helgen og ikke minst få slappet av på hotell og nyte helgen 🙂

“Bli ditt bästa jag” Eva Marie Wergård

For ei dame!
Eva driver med et flertall av hundesporter (agility, lydighet, gjeting, barmarksdrag) i tillegg til triathlon, swimrun for å nevne noen. Foredraget hennes traff meg midt i sjelen og ga meg akkurat det jeg trengte, en wake-up-call! Kan anbefale henne på det varmeste for deg som ønsker å prestere enda bedre og lære om mental trening! Du kan lese mer om Eva på hennes hjemmeside.

Umulig å oppsummere foredraget via tekst men i korte drag gikk vi gjennom noen spørsmål som:

– Hvordan kjennes FLOW ut for deg
– Hvordan prater du med deg selv
– Hva lar jeg meg påvirke av
– Hvordan trener jeg for å prestere
– Hva vil jeg oppnå
– Hva skjer når jeg ikke har kontroll

Eva Marie og Border Collien Bat
Lørdag og søndag hadde vi workshop 09-13 på Tromøya i hallen til Hund & Venner. Vi gikk gjennom flere øvelser både med og uten hund for å lære mer om oss selv og hvordan vi bruker den mentale treningen i praksis. Veldig uvant å være så observant over sine egne følelser og tanker men jeg lærte MYE om hvordan jeg fungerer og ikke minst hvordan jeg påvirker både min egen prestasjon men ikke minst min hund sin presentasjon!

En viktig ting jeg fikk bekreftet er at jeg er til tider “a little too much in my head” enkelt og greit. I en av øvelsene skulle vi gå en kombinasjon på måfå uten å briefe eller se banen før vi kom inn. Jeg gikk en knall runde sammen med Buffy mens når vi fikk masse tid å brife og tenke gjorde jeg det dårligere. Veldig interessant å se hvordan vi er forskjellige og hvordan vi fungere.

Eva ga meg masse verktøy jeg kan bruke i min mental trening og det var det beste med helgen. Du får et sett med verktøy så bruker du de som passer best for deg, på den måten det passer best for deg.

Har gjort meg masse notater om min mental trening og hvordan jeg skal bruke denne men for øyeblikket legger jeg den ikke ut da den er veldig personlig. Kanskje den kommer etterhvert 🙂

Kurset oppsummert i en tegneserie
Herlig kveldstur i Arendal sentrum.
Gratis oppgradering til dobbeltrom sier vi ja takk til!
Del dette på Facebook:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial