Bella & Buffy har bestått apellmerke!

Buffy
Lille stjerna mi gjorde en knall jobb i ringen og øvelsene som vi strøk på forrige gang (stå) ble det en 10’er på denne gang. Buffy selv synes hun kunne fått en belønning mellom øvelsene da vi ikke har trent så mye fulle program 🙂 Totalt ble det hele fire 10’ere og totalsum 174,5 av 180 poeng!

 

Bella

5 dager før Bella blir 9 år har hun altså bestått apellmerket sammen med Maia 🙂

Bella har trent lite og ingenting lydighet frem til Maia begynte litt smått å trene med henne i januar i år. Lineføring har aldri vært Bella sin sterke side MEN det var mye annet som var SYKT bra og jeg ble skikkelig stolt av de to jentene mine som viste seg frem i ringen 🙂

Del dette på Facebook:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial