Balder er på bedringens vei!

Det er nå 3 måneder siden Balder sluttet å få kortison. Han går fortsatt på Atopica, men det viktigste har vært å få ham av kortisonen. Atopicaen fungerer som den skal og han har også vært symptom fri de 3 siste månedene.

Vi skal nå redusere dosen med Atopica ytterligere så får vi se om vi kan fortsette en nedtrapping. Det beste er selvsagt om Balder kan slippe å få noen medisin, men Atopica kan han fint ta resten av livet uten noen skumle bivirkninger.

I tillegg til å få medisin har vi minsket stresset til Balder i hverdagen. Vi går heller tur i skog og mark i fred og ro enn på travle fortau som kan være stressende for ham. Samtidig er det bedre for både Balder og Bella å få bruke seg fysisk når vi går i skog og mark fremfor på asfalten. I helgene blir det mye fjellturer sammen med Maya og Netti. Netti var en gang for lenge siden en stor skummel hund for Balder, men som nå er helt ok å gå tur sammen med. Eller trener vi fortsatt litt blodspor og selvsagt triks for mental stimuli.

Medisinen kombinert med en lite stressende hverdag har gitt oss tilbake den friske og lykkelige Balder. Vi glemmer ofte hvor syk Balder en gang var og hvor redde vi var for å miste ham <3 Den eneste bekymringen vi har nå er hvor mye pels han har fått og hvor ofte han må både børstes og klippes 🙂

 

 

Del dette på Facebook:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial