Tur til Bjørndalsfjellet og blodspor!

Sted: Sandnes kommune
Tid: 2 1/2 time
Lengde: 5 km
Høyde: 353 m.o.h.

Når man først skal gå på trynet er det bedre å gå på ræva…

Blodspor

420 meter
7 timer liggetid
4 vinkler (1 avhopp i vinkel)

Kjempe flott driv i starten, sporet 5-10 meter til venstre for sporet frem til første vinkel. Tok vinkelen med avhopp i flott uten problem, neste vinkel tok han også kjempe bra. De påfølgende 100 meterne (inkl 2 vinkler) la jeg i en myr da jeg la sporet. Uheldig men var kommet til type “point of no return” så tenkte det fikk være en utfordring både for hund og fører. Balder tok pent 3 vinkel (ute i myra) men slo nok på overvær av sporslutt og skippet 4 vinkelen. Fant sporslutt kjapt og flott. Nølte fælt med å ta skanken som belønning men et par oppmuntringsord hjalp godt på. Frida var med for å se hvordan det var å gå blodspor og synes det var veldig spennende.

Del dette på Facebook:

Flere innlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial