AG trening 26.nov 2012

1.økt – Basic grid

Tok et par forsøk før Bella koblet hvordan jobbe hoppeteknikk, sliter fortsatt med nedbremsing men gjør gode forsøk utifra de forutsetningene hun har.

2.økt – Power grid

Å lange ut har alltid vært Bella sin styrke og med økende lengde er hun mer samlet og konsentrert.
Ville vært ønskelig å kjøre en økt i etterkant hvor jeg vekslet mellom basic og power men manko på hinder gjorde jeg ikke fikk gjort dette. Håper å få en økt med dette neste uke!

3.økt – Distance evaluation grid

Bella satser altfor langt i fra, setter hinderet lenger bort for å øke antall steg hun må ta. Øker og minsker gjennom hele økten for å så gå tilbake til 9 fot og satsningspunktet er nå nærmere. Viser at hun i det minste tenker noe. 
PS!
Tydelig at det er god mental (og fysisk) trening for henne å jobbe med hoppeteknikk da hun viser tegn til å bli både sliten mentalt og fysisk etter øktene.

4.økt – Liten kombinasjon

Hopp-tunnel-hopp-slalom-hopp.
Maia satt opp denne kombinasjonen som var et innslag fra en bane fra Dogs4All som hun var på i helgen. Utfordringen lå i valgfri slalominngang. Vi fikk prøvd oss på flere løsninger og det hjelper godt når man har sin coach ved sin side for å gi råd og tips 🙂

5.økt – Større kombinasjon (stopp før vippe)

Hopp-hopp-tunnel-slalom-hopp-hopp-tunnel-hopp-hopp-hopp-hopp-tunnel.
Kombinasjonen bød på utfordringer allerede ved hinder 2 for vår del, jeg sliter med for sen handling og slår ned armene som igjen fører til Bella drar ned hodet når hun hopper og som igjen fører til riv. Vi konsentrerte oss om å jobbe med dette, løsningen ble å være mer passiv å la Bella jobbe mer på egenhånd. Vi slet også en del med slalominngang som var skjult de 3 første meterene for Bella og hun bommet flere ganger om jeg gikk for langt frem og fra henne. Merk! Innganger skal inn i treningen på slalom, ikke kun fart og forstyrrelser!


Del dette på Facebook:

Flere innlegg

3 comments on “AG trening 26.nov 2012”

  1. Anonym sier:

    Eg ser du glemte å notera at meg og Felix fekk te hinder 1-4 på fysste forsøket 😛

  2. Isabelle sier:

    Haha! Er sånn som hører til i din egen blogg det Maren =P

  3. Anonym sier:

    ehh.. blogg schmogg.. det tar for laaaaang tid 😛 Har det travelt nok fra før

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial