Ukens triks 19/12

Del dette på Facebook:

5 comments on “Ukens triks 19/12”

 1. Lene sier:

  Åh! Dere er så søte sammen! (Tenk om Kjetil hadde giddet sånn…..)
  Kjempekult! Det vil bli vårt neste triks 😀
  Jeg har begynt å trene mer triks med Mio nå når jeg har litt bedre tid etter eksamen. Vi har lært å gå mellom beina og bli stående der, og så gå/løpe mellom beina når jeg går. Ser veldig teit ut, men morsomt er det. Vi har også lært "kyss på kinnet", å "koose" (sitte i ro når andre vil kose. Tenker mest på lillebroren min på 4 år, så Mio ikke vimser rundt i stedet). Vi har lært å gå slalom mellom beina, prøver å lære å sitte bamse, vi kan rull rundt og spill død, snurre (men bare til ene siden, ha ha..) og så prøver vi litt på vanlig "på plass" og "gå fot" MED blikkontakt! Ikke så lett, Mio har veeeldig lyst til å se hvor han går.. He he. Ellers er går det litt i "stå" fra bevegelse og sitte på stol. Mye gøy! Vi setter på julemusikk og tar frem klikkeren så fort jeg har tid. Nå vet jeg hva neste trikset vårt blir!
  Mio har hatt sår under poten så har vært veldig stille i agilityfronten i det siste.. Boring! Hvordan går det med dere? Både Ag og Rundering? Går det fremover?
  Vil ønske deg og din kjære en suuperfin jul!!

 2. Isabelle sier:

  Synes du også skal blogge litt om trening av Mio, bare rosablogging på deg (bortsett fra fotobloggings 😉 savner å høre om hvordan hundetreningen din går 🙂
  film triksene dine så jeg også får se 🙂
  Takk, han blir med av og til, kjempe gøy 🙂

  Ellers går det bra her, flytter i nytt hus over nyåret, det gleder vi oss til 🙂

 3. Isabelle sier:

  God jul til deg og dine også :):):):)

 4. Lene sier:

  Hehe. Er ikke så mange som bryr seg om lesing om Mio og hundetrening, bare deg! I tillegg er jeg så opptatt med å konsentrere meg når vi trener at jeg glemmer helt å ta bilder eller andre ting 🙂 Hehe

 5. Lene sier:

  Men jeg skal se om jeg får filmet alle triksene og lagt ut! Må bare finne ut hvordan jeg gjør det med bloggen.. Skjønner ikke dette med filmer på bloggen.. Hehe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial