En stund siden sist bloggings gitt…

Mellom forrige innlegg og nu har det skjedd litt men ikke så mye egentlig. Har kuttet ned på treningene både til Bella (grunnet mye stevner) og Balder (grunnet medisineringen) så det har gått en del i husjakt i det siste. Uten hell vel og merke. Men vi leter videre så får vi se hva vi finner.

Forrige helg var det agilitystevne på Åsen men skal skrive om dette i eget blogginnlegg, så snart jeg får ut fingen og legger inn filmene fra løpene våre. Ellers var jeg med Bella og Balder på Retiverklubben. Ettersom det har gått så bra med Balder med tanke på både tur med Maia sine hunder og tidligere trening med Retrivergjengen trente vi jammen sammen med de andre på området istedenfor på parkeringsplassen.
Trente på apport med og uten hinder i tillegg til dekk og lineføring. Kjempe fornøyd med alle tre øktene jeg og Balder hadde 🙂

Trente innkallingstrening med Bella i tillegg til litt felt på vippa som stod på området og one-jump (+bakbytte) med enkelthinder. Tror hun synes det var helt ok å trene selv om vi er på stevne hver helg nå for tiden 🙂

Del dette på Facebook:

Flere innlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial