Runderingstrening 15 august

I går var jeg på Sviland med Aud Venke, Gry og Lise for å trene rundering.
Gro skulle gå spor men kom “innom” en tur for å slå av en prat 🙂

Kjørte enkelslag på Balder med helt skjulte figuranter (et stykke ut) slik at han skulle bruke nesen. Planen var at han skulle slå ut og dersom han ikke trakk fremover mot figurant skulle han få en påvirkning av figurant slik at han trakk fremover. Han hadde minst 2 gode slag på Aud Venke hvor han tydelig fikk ferten når han kom ut og trakk frem til henne. På Gry sin side var det mindre trekk og kombinert med Balder som vimset og løp en del på måfå ble det ikke så bra fremtrekk. Skal gjøre dette mer og mer både med og uten påvirkning fra figurant slik at han både bruker nesen og trekker fremover.

Må også få til flere overværssøk hjemme utenom treningene.

Del dette på Facebook:

Flere innlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial