Syk og lite trening

På mandag tok jeg turen til Siddis med Balder uten Tom Ove fordi han ikke var helt i form. Dette var siste gangen vår på Siddis for en stund da jeg vil prøve ut å gå tur med diverse hunder fremfor å trene på området slik vi har gjort. Denne avgjørelsen tok jeg og Tom Ove da vi så hvor mye fremgang han fikk ved å gå på tur i lengre tid med en hund, i forhold til hvor stresset og høy han ofte er på treningen til Siddis. Dette er nok en kombinasjon av vanskelighetsgraden vi ønsker der sammen med det faktum at han har gått der i lang tid og har innebygde forventninger til hva som skal skje her.

Jeg MÅ være flink å avtale turer minst 1 gang i uken med forskjellige hunder slik at vi ikke “faller av” lasset allikevel. Mye derfor jeg har gått på Siddis for å passe på å trene kontinuerlig og ikke litt her og litt der…

Har allerede avtalt med Lene KW (du kan finne hennes blogg her: http://lenekristin.wordpress.com/) at vi skal gå en tur på torsdag (i dag) med Balder og Tinka.

Tirsdag våknet jeg med en hals så tykk som bare det. Måtte en tur på jobb så det ble en halv dag på meg før jeg kom meg hjem under pleddet og ble liggende der resten av dagen. Onsdag måtte jeg på jobb grunnet et møte men var noe bedre. Litt synd på voffsene som måtte nøye seg med trening på marka disse dagene, men utrolig flott å se hvor flinke de er blitt på å jobbe over lengre tid med både søk etter godbiter og leke.

Nå er det blitt torsdag og er fortsatt ikke 100% frisk men pøste på med hostesaft på resept i morges og satser på å være klar til agilitystevnet i helgen. Målene mine for helgens stevne er:

– Siste nappet i agility (vi har 2 løp å klare dette på)
– “Trene” felt under konkurranse ved å la Bella stå ca 3 sekunder mens jeg går sakte fra henne (ikke løp)
– Kjøre den samme oppvarmingsrutinen som vi pleier å gjøre på trening, vær “streng” med meg selv her og  
  ikke stress men jobb kontakt, kontakt og kontakt!
– Viktigst av alt: ha det gøy og vær like klovn som alltid med Bella når vi kommer i mål 🙂

Det blir nok en tur på banen i kveld etter jeg og Lene har gått tur, men Team Bella skal ikke terpe, bare ha det gøy 🙂

Ellers blir det heller lite runderingstrening på oss fremover 🙁 Grunnet full timeplan med stevner, konfirmasjon og påske blir det ikke før 14 mai. Men men, skal trene mye hjemme og ikke minst når vi reiser inn til Suldal i påsken tenker jeg 🙂

Del dette på Facebook:

3 comments on “Syk og lite trening”

 1. Lise sier:

  Hei, hadde håpt du hadde blitt med neste lørdag. Men, men. Lykke til med stevner etc og god bedring med halsen

 2. Aud Venke sier:

  God betring til deg. Og Tom Ove, eller er han frisk blitt? Dumt de ikkje kan trene rundering på ei stund, men slik er det. Du er då flink å trene innimellom.

 3. Isabelle sier:

  Ja det er synd det blir såpass lenge til neste trening men vi skal trene en del her hjemme. Nå som bringkobbelet er kommet i hus har vi masse å trene på.

  Tom Ove er blitt frisk og (bank i bordet) jeg ser ut til å ha blitt bedre nå. Det ble en lang trening ikveld med både agility for Bella og Balder pluss litt påvisningstrening for Balder 🙂 Veldig greit å kunne ta litt trening med ham innimellom øktene på Åsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial