Bella & Balder anbefaler

Mari hadde en morsom idee til produktanbefaling i bloggen sin:
http://lillevirre.wordpress.com/2011/02/08/nola-anbefaler/ så jeg “låner” ideen hennes.

Back on Track hundedekken
Agilityshop.no ca 600 kr

Back on Track anvendes for å varme muskler før fysisk trening eller arbeid, men viktigst er dekkenets formål å forebygge skader samt lindre og hjelpe til på helbredning av skader en har allerede.
Er veldig fornøyd med dette dekkenet da det sitter bra på hundene (de irriterer seg ikke over det når de ligger i bilen med det over lengre tid eller beveger seg med det under oppvarming) og det er regulertbart flere steder.

Refleksvest for hund
Clash Olhson 29 kr

Refleksvest for hund med borrelås to steder. Fungerer veldig greit og synes det er best å ha billige refleksvest som siden hundene gjerne får løpe løs og ruller seg osv og de lett kan revne etc. Finnes i S, M, L og XL.

Walky Walkr Urban
Agilityshop 275 kr

Dette kobelet er laget av 100% naturlig gummi og fungerer som en strikk mellom hund og fører. Jeg bruker dette båndet på agilitytrening da Bella ofte er giret og drar i båndet mye. Kobbelet kan hjelpe med å forebygger rygg, nakke, skulder og muskel problemer, samt nakke og hals problemer hos hunden.

Roamer Leash
Canis 289 kr

Den elastiske kjernen strekker seg ut og gir hunden din ekstra frihet mens den er i bånd, og trekker seg sammen når båndet er slakt. Håndtaket kan også reguleres slik at man kan ha det rundt livet.

Strikken i dette kobbelet gikk fort i stykker og nå bruker jeg det kun fordi jeg kan ha det rundt livet.

Skinneeze XL
Kvadrat Dyrego ca 150 kr

Disse lekene er helt geniale. Stuffingen er fjernet og pip er puttet i. For Balder som elsker drakamp og pip er disse midt i blinken. Eneste minuset er at ved drakamp kan fort pipen bli ødelagt og ettersom de er av plysj blir de ganske så bløte og ekle å håndtere etter et par økter.

Knyteball med tau
Canis 85 kr

Denne leken har blitt Bella sin favoritt og vi har nå trent aktivt med den i nærmest 2 år uten at den er gått i stykker. Har gått til innkjøp av en ekstra i tilfelle den andre skulle forsvinne fordi den er utrolig god å ha drakamp med fordi håndtaket er solid og den er knytet såpass stramt at den går ikke i stykker.

Del dette på Facebook:

2 comments on “Bella & Balder anbefaler”

 1. lillevirre sier:

  Her fikk jeg mange gode tips. Tauleken så gøy ut 🙂

  Du husket jo også på å skrive hvor du hadde kjøpt tingene. Det glemte jeg. Må fikse det nå 🙂

 2. Isabelle sier:

  Det var bra 🙂
  Jeg har flere anbefalinger men fant ut jeg fikk begrense meg i første omgang.

  Hehe, ja tenkte det var greit 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial