Mitt første uttak er over

Som jeg har skrevet om tidligere («Agilitystevne på Brårud») har jeg fått låne Minus av Lene for å prøve oss på uttak til landslaget i agility. På fredag reiste jeg og Minus til Trondheim for å delta på det andre (og siste) uttaket.

 

En lang reise gjort kort

Med tanke på det er ca 14 timer fra Ålgård – Trondheim var det å ta fly et lett valg. Det å komme frem uthvilt og bruke minst mulig feriedager fra jobb står høyt på prioriteringslisten min. Å fly med hund er alltid litt skummelt men Minus fikset det hele uten problem og har gjort det flere ganger før. Jeg hadde bestilt leiebil (som vi delte med Esther & Lita) i tillegg til en koselig hytte ved sjøen som lå kun 5 minutter unna stevneplassen.

 

Konkurransen og resultatene

Løpene på lørdag gikk over all forventning! I hopp gikk vi feilfritt og endte på en 4.plass mens det feilfrie løpet vårt i AG ga oss en 1.plass. Minus var fantastisk og jobbet som en helt hele dagen. Jeg fokuserte på detaljene og jobbe til siste hinder. Minus er veldig annerledes å gå med i forhold til Bella og Buffy men på lørdagen knakk vi koden sammen!

 

uttak

 

Med kun 2 gjennomførte løp kravlet vi fra ingen plassering til 3.plass på uttaket. Det gjenstod fortsatt enda en dag og vi manglet et tellende AG løp samtidig som vi burde få poeng på søndagens hopp løp.  Sluttresultatet ble 2 feil i hver av løpene våre på søndag og som førte til en sammenlagt 13.plass i uttaket.

 

Enjoy the moments

Takket være Minus og Lene er jeg mange erfaringer og opplevelser rikere. Jeg har fått verdifull erfaring med å prestere under press, hvordan takle nerver og benytte mental treningen min. Jeg har fått oppleve flyt, mestering og viktigst av alt, gleden med å løpe agility sammen med en fantastisk hund!

Takk igjen Lene! Jeg vil være evig takknemlig!

[Photo by: Kjetil Aa]

uttak

uttak

uttak
uttak

Del dette på Facebook:

Flere innlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial