Agilitystevne på Brårud

Roadtrip, godt selskap, hotellfrokost og agility! En perfekt måte å tilbringe helgen på!

Klasse 2 here we come!

Målet for Buffy i helgen var å ta siste napp til Agility klasse 2. Vi har lenge vært i klasse 1 mens vi har jobbet med løpende felt og hoppteknikk. Nå har begge deler løsnet skikkelig og da skal vi våge å satse. Agilitybanen på lørdag var utrolig gøyal og ikke minst full av fart! Det ble feilfritt, 1.plass og endelig klar for klasse 2!

Hoppløpet vårt på lørdagen var jeg også utrolig fornøyd med. Dette var helgens første løp og det var en virkelig fint å se Buffy hoppe med selvtillit og stor forbedring på et underlag hun før har slitt med. Vi hadde neste beste tid, kun slått av Bodil og Ace.

De løpende feltene våre satt godt denne helgen. Dype og fine treff!

 

Mitt første uttaksstevne

Jeg har vært så heldig å få låne Minus for å prøve oss på uttak til landslaget.  Helgens konkurranse var første uttaksstevne for meg og Minus. Poengene uteble for oss men mestringsfølelsen jeg sitter igjen med er utrolig bra! Lene hjalp meg med delmål, positive og konstruktive tilbakemeldinger som utgjorde store forskjeller for hvert løp. Jeg og Minus hadde mange gode momenter i hvert eneste løp og at vi mestret agilitybanen på søndag var gøy!

Gleder meg til å løpe neste (og siste) uttakshelg i Trondheim (17.-18.juni) med Minus! Vi er klar for å kjempe videre!


Del dette på Facebook:

Flere innlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial